måndag 7 oktober 2013

Meganews

Hoppas ni har haft en trevlig helg!

Förra veckan invigdes världens andra digitala tidningskiosk, Meganews Magazines, på Landvetter flygplats. På min arbetsplats! Det är journalisten Lars Adaktusson som ligger bakom detta genialiska nytänk, där man genom att klicka på en skärm väljer ett magasin, betalar med sitt kort och sedan trycker apparaten tidningen medan man väntar. 2 minuter, så har man en nytryckt tidning i sin hand!

Det finns mängder av olika tidningar att välja bland, till exempel Foto, Flugfiske, Se&Hör och Allers. Man kan även bläddra i tidningen på skärmen precis som man gör i tidningshyllan innan man bestämmer sig. Det fanns många i kategorin hem&trädgård, men inte någon av dem som jag brukar köpa. Jag köpte Drömhem & trädgård, allt säljs till samma pris som i butik. Det var spännande när apparaten skickade ut en alldeles ny och varm tidning, tryckt bara för mig!

Tidningen var trevlig, fylld med bra tips både för inredning och uteliv. Pappret som används är lagom glansigt vilket känns äkta. Texten blir väldigt bra men däremot är bilderna något korniga, och tidningen är häftad istället för limmad. I övrigt är allt precis som vanligt, visst är det ett bra och miljövänligt sätt att läsa tidningar på?

Vill du kika på hur kiosken ser ut och läsa mer om den och företaget så klicka här. Den första av dessa kiosker står placerad i gallerian Mood i Stockholm, framöver kommer det också öppnas en på Skavsta flygplats.

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar