lördag 18 januari 2014

Gå en kurs i vår?

De senaste dagarna har jag funderat på att gå någon rolig kurs. Kanske är det för att det är nytt år och man får lust att hitta på något nytt. Eller så är det för att det görs mycket reklam i dagarna för vårens kursprogram på olika studieförbund. Jag har hittat några kurser som verkar väldigt intressanta och som jag vill tipsa om, det kan ju vara fler än jag som funderar på detta.

Det hela började med att jag såg en annons för prova-på-kurser hos Flora Dekor, en floristskola mellan Alingsås och Vårgårda. I vår finns det helgkurser i både vår-och påskarrangemang och trädgård och design. Om du också tycker att det låter spännande så kan vi gärna gå tillsammans!

Som av en händelse så såg jag idag en notis om en webbkurs i det fantastiska ämnet inredning. Det är bloggerskan Hildur Blad som ligger bakom den, som snart kommer att lanseras. Info hittar du här. Det verkar riktigt roligt!

Förra vintern gick en bekant en kvällskurs i möbelsnickeri och gjorde en egen hallmöbel. Det var så inspirerande att höra om, och jag hoppas att jag får möjlighet att göra det också någon gång. Ibland kan man ju leta hur länge som helst efter en viss möbel och ändå inte hitta exakt det man vill ha, tänk vad roligt om man kunde snickra ihop den själv istället. Kolla med ditt lokala studieförbund om de erbjuder snickeri ifall du också blir sugen på detta.

"Gjuta i betong" brukar jag alltid kolla efter, och olika matlagningskurser känner jag ibland ett stort behov av. Är det någon av er läsare som har fler kurser att tipsa om?

/Linda


2 kommentarer:

 1. Hej Linda!
  Jag fick en kurs i blomsterarrangemang i julklapp, det bästa! Det ska bli så kul! Det är i Skövde på blomsterhallen. Detta ser jag framemot��
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna!
   Så roligt, det blir säkert jättekul! Det vore roligt att se resultatet sedan :) Kram Linda

   Radera